• +31 613182653
  • info@rbwebdiensten.nl

Animatie

Uw onderneming of diensten eens goed in de spotlight zetten?

Het overbrengen van een boodschap aan uw doelgroep kan op allerlei manieren. U kunt dit doen met veel woorden en er een verhaal van maken maar zoals het spreekwoord luidt: Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Visuele content als een animatie heeft simpelweg meer effect dan tekst. Verschillende onderzoeken laten zien dat Visuele content als een video tot wel 600.000 keer sneller wordt opgenomen door het menselijk brein dan tekst. Ook wordt deze content veel vaker gedeeld op social media met als resultaat een groter bereik naar Potentiële klanten.

Wat kost het maken van een animatie?

Het is lastig op voorhand aan te geven wat het maken van uw animatie exact zal gaan kosten. De prijzen voor het maken van een animatie variëren omdat deze afhankelijk zijn van meerdere factoren. Een belangrijke punt is bijvoorbeeld de lengte van een animatie. Ook de complexiteit van bewegingen, wel of geen gebruik van audio en vrijheid in het ontwerp spelen een grote rol bij de prijsbepaling. Omdat we graag werken met vaste prijzen betaalt u voor uw animatie uiteindelijk één vaste prijs. Uw ideeën eens bespreken en een gerichte prijsindicatie ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Onze contactgegevens vind u bovenaan de pagina.

Workshop animatie

Beschik je over voldoende vaardigheden om afbeeldingen te bewerken? Kijk dan eens naar onze workshops. Binnen één dag leer je in begrijpelijke taal het maken van animaties met gratis en open source software. Je gaat direct zelf aan de slag waardoor je aan het eind van de dag in staat bent zelf content te creëren. Een lunch is inbegrepen en parkeren is gratis!

 

Liever direct een offerte aanvragen?

Meer voorbeelden bekijken? Abonneer op ons YouTube kanaal!

Entertainment mobile & Animatie Youtube kanaal RB webdiensten

 

Translate »