• +31 613182653
  • info@rbwebdiensten.nl

Educatief

Workshops

Het volgen van een workshop is één van de beste manieren om snel meer kennis te vergaren. Er is geen betere leermethode dan zelf de handen uit de mouwen steken en meekijken met een professional. We delen onze kennis en expertise graag daarom bieden we diverse workshops aan gericht op grafisch ontwerp en de bouw van websites. Al onze workshops vinden plaats op ons kantoor te Sliedrecht. Parkeren is gratis en bij zowel de workshop animatie als de workshop WordPress basis is een lunch inbegrepen. Liever een workshop op locatie? Informeer naar de mogelijkheden.

Fotobewerking


Knippen, plakken, bewerken je kent het wel. Of toch niet? Binnen deze korte workshop van slechts een halve dag leren we je om zelf eenvoudig afbeeldingen te bewerken en aanpassen tot een nieuw geheel. We leren je om te gaan met het gratis te verkrijgen tekenprogramma GIMP 2.0 waardoor je geen dure abonnementskosten betaalt aan Adobe of soortgelijke tekenprogramma's. Voortaan creëer je zelf content geheel kosteloos!

*moeilijkheidsgraad: Beginner

*tijdsduur: 4,5 uur 12:30-17:00

*kosten: € 124,95 p.p. incl. BTW

RB webdiensten reserveer Educatief knop

RB webdiensten afb. 1 fotobewerking Educatief

RB webdiensten afb. 2 fotobewerking Educatief

Animatie


Fotobewerking onder de knie? Verschillende onderzoeken laten zien dat Visuele content als een video tot wel 600.000 keer sneller wordt opgenomen door het menselijk brein. Laat uw foto's en andere afbeeldingen tot leven komen en vergroot het bereik op social media! Er bestaan meerdere technieken voor het creëren van een animatie. We tonen u de snelste en meest eenvoudige welke zowel 2D als 3D mogelijkheden kan bieden. Beschik je over voldoende skills om afbeeldingen te bewerken? Dan is dit de volgende logische stap!

*moeilijkheidsgraad: Gevorderd

*tijdsduur: 7 uur 10:00-17:00 (inclusief lunch)

*kosten: € 249,95 p.p. incl. BTW

RB webdiensten reserveer Educatief knop

RB webdiensten Animatie Educatief

WordPress-Basis


Webhosting, domeinnaam en SSL-certificaat. Klinkt dit als muziek in de oren of wordt je al duizelig bij het horen van? Wat nou als we je vertellen dit binnen één dag duidelijk te kunnen maken in begrijpelijke taal zodat je eindelijk zelf die website kan bouwen? Tijdens deze workshop brengen we je op de hoogte van wat komt kijken bij het maken van een nieuwe website. Ook ga je zelf direct aan de slag met het maken van een website in WordPress. Na het volgen van deze workshop bezit je alle kennis die nodig is zelf een website te bouwen, onderhouden en zelfs beveiligen!

*moeilijkheidsgraad: Beginner

*tijdsduur: 8 uur 09:00-17:00 (inclusief lunch)

*kosten: € 274,95 p.p. incl. BTW

RB webdiensten reserveer Educatief knop

Educatief basis WordPress afbeelding 1

Educatief basis WordPress afbeelding 2

Translate »