• +31 613182653
  • info@rbwebdiensten.nl

Webdesign

Wat kost het maken van een website?

Opzoek naar een modern en responsief webdesign voor een aantrekkelijke prijs? Zoek dan niet verder! In onderstaand overzicht treft u de tarieven bij benadering voor het bouwen van eenvoudige websites tot aan compleet maatwerk. U betaalt één vaste prijs zonder verrassingen achteraf. Belangrijk om te weten is dat er naast de eenmalige kosten voor uw webdesign jaarlijks terugkerende kosten bij komen voor webhosting en SSL certificaat. Voor het bouwen van webshops en maatwerk bieden we de optie tot gespreid betalen.

webdesign Basic WordPress RB webdiensten Sliedrecht

-Modern template
-Maximaal 5 pagina's
-Payment gateways
-Responsief ontwerp
-SEO optimalisatie
-Zelf content aanleveren
-Eenvoudig CMS beheer

vanaf € 249

RB webdiensten Sliedrecht WordPress Business webdesign meest gekozen

-Modern template
-Woocommerce integratie
-Payment gateways
-Responsief ontwerp
-SEO optimalisatie
-Zelf content aanleveren
-Eenvoudig CMS beheer

vanaf € 549

webdesign Custom WordPress RB webdiensten Sliedrecht

-Custom templates
-3rd party integratie
-Payment gateways
-Responsief ontwerp
-SEO optimalisatie
-Huisstijl ontwerp
-Eenvoudig CMS beheer

vanaf € 1499

Onze werkwijze

Voor we kunnen beginnen met het bouwen van uw website is het belangrijk een aantal zaken vast te stellen. Samen overleggen we welke doelgroep u wilt aanspreken en aan welke functionaliteiten de website moet voldoen. Ook de indeling en uitstraling van de website zijn belangrijk. U kunt als klant zelf een ontwerp aanleveren maar er ook voor kiezen dit geheel aan ons over te laten. Teksten en afbeeldingen voor de website dient u zelf aan te leveren. Een voorbeeld van gratis verkrijgbare stock- foto's kunt u hier vinden. We kijken vervolgens naar een geschikt webhosting pakket en registreren een unieke domeinnaam waarna we van start kunnen gaan met de daadwerkelijke bouw van uw website.

Wanneer wordt mijn website opgeleverd?

Uiteraard doen we ons best uw ontwerp zo spoedig mogelijk te realiseren. Iedere website is uniek en krijgt daarom van ons de aandacht die het verdient. Wilt u een indicatie van oplevering? Omschrijf zo duidelijk mogelijk uw wensen in de offerte aanvraag of neem gewoon even contact met ons op!

Overige informatie

Na oplevering wordt uw website of webshop volledig uw eigendom. Dankzij het eenvoudige WordPress CMS bent u vrij deze zelf te beheren en of uitbreiden. Beschikt u zelf niet over de juiste middelen, kennis of tijd? Tegen een vast laag tarief van € 37,50 p.u. inclusief btw verzorgen we al uw updates, onderhoud en foutopsporingen.

Binnen enkele uren een vrijblijvende offerte ontvangen?

 

Offerte ontvangen en akkoord bevonden? Klik hier en betaal veilig met iDEAL.

Veilig betalen via uw eigen bank met iDEAL

 

Translate »